Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Horner reageert op aanstaande F1-exit Ricciardo: "Onderdeel van groter plaatje"

Na afloop van de Grand Prix van Singapore ging het onder meer over het naderende afscheid van Daniel Ricciardo. Ondanks de veelzeggende woorden van de Australiër zelf wil Red Bull-teambaas Christian Horner nog niets bevestigen.

Horner Ricciardo Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Alles wijst er op dat Daniel Ricciardo zijn laatste Formule 1 Grand Prix heeft verreden. De altijd goedlachse Australiër kon na afloop bij de interviews zijn tranen met veel moeite bedwingen en leek zelf ook al voor te sorteren op het naderende einde. Toch wil men bij Red Bull nog altijd niets loslaten over de situatie en teambaas Christian Horner benadrukt nogmaals dat er de komende tijd geëvalueerd zal worden over de toekomst van alle rijders.

"We hebben nu een periode waarin we alle prestaties van al onze coureurs gaan beoordelen," zo vertelt Horner in gesprek met onder meer RacingNews365. "Er is nu een natuurlijk gat in het seizoen, waarin we dat kunnen doen. Maar dit is onderdeel van een groter plaatje. Hij is daar een onderdeel van."

Wanneer de aanwezigen journalisten proberen door te vragen, laat Horner vrij duidelijk weten dat hij niet verder in wil gaan op de toekomst van zijn voormalige protegé: "Wij kennen Daniel goed. We weten waar hij toe in staat en hoe hij met de auto rijdt. Dus die kennis hebben we."

Ook interessant:

Vloekende Verstappen zet F1 op scherp én op stelten

De Formule 1 was in rep en roer na de taakstraf voor Max Verstappen voor het gebruik van een vloekwoord. Iedereen vindt er wat van en vrijwel iedereen is op de hand van Verstappen. Voer voor discussie, een discussie die we ook in een kakelverse podcast 'gewoon' voortzetten.

Bekijk je de podcast liever op Youtube, dat kan hier!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent