Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner reageert op mogelijk vertrek van Hamilton uit F1: "Dit gaat niet over business"

Red Bull-teambaas Christian Horner wordt aan de tand gevoeld over een mogelijk vertrek van Lewis Hamilton uit de Formule 1. Wat vindt de teambaas van Max Verstappen?

Ruim een maand na de Grand Prix van Abu Dhabi heeft Lewis Hamilton nog steeds niets van zich laten horen. De toekomst van zijn Formule 1-carrière is hierdoor nog altijd onzeker, want er wordt getwijfeld of de Mercedes-coureur op de grid van 2022 verschijnt. Maar heeft de F1 Hamilton überhaupt nodig? Een vraag die Red Bull-teambaas Christian Horner voorgeschoteld kreeg in gesprek met WION . "Ik hoop in ieder geval zeker dat Lewis er dit jaar nog is", antwoordt de teambaas van Max Verstappen en Sergio Perez. "Hij rijdt op een ongelooflijk hoog niveau. De twee coureurs (Hamilton en Verstappen, red.) zaten afgelopen jaar in een andere league!"

'Het is Hamiltons keuze'

Horner laat verder in het midden wat Hamilton moet of gaat doen. "Het is zijn keuze, zijn carrière. Ik weet zeker dat hij de beslissing maakt die goed voor hem is." De keuze moet volgens de Red Bull-teambaas welgemaakt worden op gevoel. Alle andere dingen spelen daarin wat de Brit betreft geen rol: "Dit gaat niet over business."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'