Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Horner: "Red Bull bezig om gat naar Mercedes en Ferrari te dichten"

Red Bull droomt ervan om van Max Verstappen de jongste Formule 1-kampioen ooit te maken. Voor alsnog moet het team rivalen Mercedes en Ferrari voor zich dulden. Teambaas Christian Horner is optimistisch dat zijn renstal de rollen om kan draaien.

Verstappen Horner China zaterdag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

In de winterperiode sprak het team van Red Bull nog over de doelstelling om minimaal vijf zeges te behalen in 2019. Aan een dergelijke voorspelling waagt teambaas Christian Horner zich in Bakoe niet meer. Wel overheerst optimisme bij hem over de rest van het seizoen en daarmee de kansen voor Max Verstappen.

"Het is erg lastig om te voorspellen hoeveel zeges we dit jaar behalen. Onze doelstelling is om Mercedes bij te halen en ik denk dat we goed op weg zijn om dat te doen."

"Natuurlijk hebben we vorig jaar enkele prachtige kansen benut en aan het einde van het seizoen hadden we een auto die echt goed genoeg was om te winnen, ongeacht het type circuit."

Ook dit seizoen wacht het team een inhaalrace. Het chassis van de RB15 is nog niet op het gewenste niveau en ook motorleverancier Honda komt nog tekort ten opzichte van de krachtbronnen van Mercedes en Ferrari. Reden tot paniek is er volgens Horner niet.

"Het hele team focust zich op de ontwikkeling van het chassis, waarbij we vanzelfsprekend ook upgrades krijgen van Honda. Er wacht nog een lang seizoen, waarin pas drie races die verreden zijn. We hebben er vertrouwen in dat we het gat naar Mercedes en Ferrari verder weten te dichten."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Belangrijkste nieuws over de GP van Azerbeidzjan RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf