Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: 'Red Bull en Ricciardo dicht bij nieuwe deal'

Red Bull-teambaas Christian Horner is ervan overtuigd dat Daniel Ricciardo bij Red Bul blijft. Volgens de Brit hoeven alleen de details nog ingevuld te worden, voordat de handtekening definitief kan worden gezet.

"Het ziet er steeds beter uit", zo wordt Red Bull-teambaas Christian Horner door ESPN geciteerd als hem gevraagd wordt naar de contractbesprekingen tussen Daniel Ricciardo en Red Bull. "We zijn op een punt aanbeland waarop het voor beide partijen duidelijk is dat we met elkaar door willen. We buigen ons over de laatste details, maar als het goed is, is alles ruim voor de zomerstop rond."

Het vastleggen van Ricciardo voor een langere periode was volgens Horner echter geen ABC'tje: 'Daniel heeft echt de tijd genomen om om zich heen te kijken naar wat zijn opties zijn. Ik denk dat als Mercedes een serieus bod zou hebben gedaan, hij zeker geïnteresseerd was geweest." Dat aanbod bleef echter uit en dus lijkt het nu alsnog een kwestie van tijd voordat Ricciardo zijn handtekening zet onder een nieuw contract met Red Bull.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"