© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Red Bull en Ricciardo dicht bij nieuwe deal'

05 jul. 2018 12:15 Jan van der Burgt 1 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner is ervan overtuigd dat Daniel Ricciardo bij Red Bul blijft. Volgens de Brit hoeven alleen de details nog ingevuld te worden, voordat de handtekening definitief kan worden gezet.

Red Bull-teambaas verwacht dat Ricciardo snel bijtekent

"Het ziet er steeds beter uit", zo wordt Red Bull-teambaas Christian Horner door ESPN geciteerd als hem gevraagd wordt naar de contractbesprekingen tussen Daniel Ricciardo en Red Bull.

"We zijn op een punt aanbeland waarop het voor beide partijen duidelijk is dat we met elkaar door willen. We buigen ons over de laatste details, maar als het goed is, is alles ruim voor de zomerstop rond."

Het vastleggen van Ricciardo voor een langere periode was volgens Horner echter geen ABC'tje: 'Daniel heeft echt de tijd genomen om om zich heen te kijken naar wat zijn opties zijn. Ik denk dat als Mercedes een serieus bod zou hebben gedaan, hij zeker geïnteresseerd was geweest."

Dat aanbod bleef echter uit en dus lijkt het nu alsnog een kwestie van tijd voordat Ricciardo zijn handtekening zet onder een nieuw contract met Red Bull.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen