Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Horner: "Red Bull heeft grote ambities met Verstappen"

Red Bull-teambaas Christian Horner ziet de toekomst van het team met Max Verstappen en motorleverancier Honda zeer zonnig in.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De afgelopen vier races wist Red Bull met Max Verstappen vooraan mee te doen. Met twee zeges en een poleposition zette het team een prachtige stap voorwaarts. Teambaas Christian Horner is ervan overtuigd dat er veel moois in het verschiet ligt.

"Max is pas 21 jaar en al bezig aan zijn vijfde F1-seizoen. Wat hij in die periode bereikt heeft is ongelooflijk", steekt Horner de loftrompet in gesprek met Paul di Resta. "We hebben grote ambities en die willen we met Max samen realiseren. Door de partnership met Honda liggen er prachtige dingen in het vooruitzicht."

Verstappen finishte de afgelopen twaalf maanden niet eenmaal buiten de top vijf en wist alle races te finishen. Een prachtig rapport dat de Nederlander kan overleggen, dat volgens Horner een goede fundering is voor de toekomst.

"Het is een geweldig resultaat waarop we verder willen bouwen. Het is de tweede seizoenshelft die voor ons echt gaat tellen, maar het eerste deel van het seizoen was al geweldig voor ons. Met een nieuwe motorleverancier wisten we de afgelopen vier races het ware potentieel van onze auto echt te unlocken. Als we dat momentum kunnen behouden in de tweede seizoenshelft, dan zien we hopelijk nog een aantal zondagen zoals in Oostenrijk en Duitsland", daar waar Verstappen zegevierde.

Fotoalbum

De vijf beste Formule 1-coureurs van 2019 tot op heden

De teams en coureurs genieten de komende weken van een welverdiende vakantie. Tijd om de balans in de Formule 1 op te maken. Welke coureurs staken er met kop en schouders bovenuit in de eerste seizoenshelft? RacingNews365 selecteerde vijf coureurs die een dijk van een seizoen kennen. Ze presteren uitstekend en in een aantal gevallen weten ze ook echt te verrassen.

Bekijk het album

14 reacties

    Breaking Marko: ‘Zoveel tijd wint Mercedes op Red Bull met het DAS-systeem’