© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Renault levert wat het heeft beloofd"

01 sep. 2018 18:00 Jan van der Burgt 1 reacties
Christian Horner is dik tevreden met wat Max Verstappen in de kwalificatie voor de Grand Prix van Italië heeft laten zien. Meer dan P5 zat er immers voor Red Bull niet in.

"De vierde plaats was het absolute maximum haalbare geweest, maar met de vijfde plaats kunnen we heel tevreden zijn', zo laat Red Bull-teambaas Christian Horner in gesprek met Motorsport-Total.de weten.

Niet alleen is Horner tevreden met het optreden van Max Verstappen, hij is zowaar ook lovend over Renault. Max Verstappen en Daniel Ricciardo reden immers beiden probleemloos met de nieuwe Spec C-motor van Franse makelij:

"Renault lijkt met de nieuwe motor te leveren wat het heeft beloofd. Hopelijk zal het de rest van het weekend ook goed blijven gaan. Er zijn in ieder geval geen problemen met de benzine", aldus Horner, doelend op het feit dat Franse motoren getest worden met de brandstofpartner van Renault en niet met die van Red Bull.

"We moeten elk voordeel dat we kunnen pakken benutten, ook al kleven daar bepaalde risico's aan. We hebben besloten de nieuwe Renault-motor in te zetten, omdat we nu eenmaal niet in de positie verkeren extra snelheid te kunnen laten liggen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen