Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: 'Ricciardo onderschatten is dom van Hamilton'

Red Bull-teambaas Christian Horner denkt dat Lewis Hamilton er niet slim aan doet om Daniel Ricciardo op voorhand al af te schrijven voor een titel komend seizoen. Hamilton zei onlangs rekening te houden met drie andere titelkandidaten volgend seizoen en daar zat Ricciardo niet bij.

Volgens Hamilton gaan hijzelf, Max Verstappen, Fernando Alonso en Sebastian Vettel volgend jaar uitmaken wie er kampioen gaat worden in de Formule 1. Horner waarschuwt Hamilton om onderschatting van Daniel Ricciardo te voorkomen, aangezien hij ook een titelkandidaat kan zijn volgend jaar. "Het is erg dom van Lewis om Daniel al op voorhand af te schrijven" , reageerde Horner tegenover Sky Sports op de uitlatingen van Hamilton.

"Daniel is een fenomenale coureur, hij is waarschijnlijk de coureur die het best kan inhalen" , aldus Horner. "Hij is absoluut klaar voor een titel, als wij hem de juiste middelen kunnen geven." Dit jaar won Ricciardo één wedstrijd en eindigde hij als vijfde in het kampioenschap. Hij viel daarnaast zes keer uit en kon een wereldtitel al vroeg in het seizoen uit zijn hoofd zetten.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi