© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner steunt Verstappen: “Hij is gewoon extreem eerlijk”

19 okt. 2018 19:32 Jan van der Burgt 1 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner steunt Max Verstappen in zijn 'vete' tegen Renault. De Nederlander laat zich regelmatig in minder positieve bewoordingen uit over de Franse krachtbron. Horner snapt wel waar dat vandaan komt.

Max Verstappen zal blij zijn dat hij volgend jaar van Renault af is. In de laatste paar races gaf hij af op de Franse krachtbron, die eigenlijk steeds de hooggespannen verwachtingen niet waarmaakt, ondanks herhaaldelijke beloften over verbetering.

"Max Verstappen is gewoon extreem eerlijk. Stel hem een vraag en je krijgt zijn zuivere mening terug als antwoord. De één ziet dat als iets goeds, de ander als iets slechts", zo laat Christian Horner in gesprek met Sky Sports F1 daarover weten.

Renault neemt na dit jaar afscheid van Red Bull en dat maakt dat de beloften of de visie van Renault op de toekomst Red Bull niet veel meer uitmaakt: "We focussen ons nu op onze eigen toekomst, dus wat Renault gaat doen is voor ons niet meer van belang. Dat neemt niet weg dat we het seizoen zo positief mogelijk willen afsluiten met als het even kan nog een mooi resultaat."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen