Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner steunt Verstappen: “Hij is gewoon extreem eerlijk”

Red Bull-teambaas Christian Horner steunt Max Verstappen in zijn 'vete' tegen Renault. De Nederlander laat zich regelmatig in minder positieve bewoordingen uit over de Franse krachtbron. Horner snapt wel waar dat vandaan komt.

Max Verstappen zal blij zijn dat hij volgend jaar van Renault af is. In de laatste paar races gaf hij af op de Franse krachtbron, die eigenlijk steeds de hooggespannen verwachtingen niet waarmaakt, ondanks herhaaldelijke beloften over verbetering.

"Max Verstappen is gewoon extreem eerlijk. Stel hem een vraag en je krijgt zijn zuivere mening terug als antwoord. De één ziet dat als iets goeds, de ander als iets slechts", zo laat Christian Horner in gesprek met Sky Sports F1 daarover weten. Renault neemt na dit jaar afscheid van Red Bull en dat maakt dat de beloften of de visie van Renault op de toekomst Red Bull niet veel meer uitmaakt: "We focussen ons nu op onze eigen toekomst, dus wat Renault gaat doen is voor ons niet meer van belang. Dat neemt niet weg dat we het seizoen zo positief mogelijk willen afsluiten met als het even kan nog een mooi resultaat."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi