© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: ‘Succes Ricciardo extra frustrerend voor Verstappen’

01 jul. 2017 17:04 Ruud Dimmers 0 reacties
Teambaas Christian Horner is erg onder de indruk van Max Verstappen, maar baalt dat de Nederlander in de afgelopen twee races uitviel. Volgens de teambaas is het extra frustrerend voor de Nederlander, omdat teamgenoot Ricciardo mooie resultaten behaalt.

Horner: ‘Max Verstappen rijdt ongelooflijk indrukwekkend’

Max is op dit moment erg gefrustreerd. Dat komt mede doordat Daniel podiumplaatsen pakt, en zelfs een overwinning in Baku,” laat Horner weten.

Onze problemen zijn niet te wijten aan fouten van het team of de hoeveelheid energie die wij erin stoppen.” Hiermee impliceert de teambaas dat de problemen toch echt te wijten zijn aan motorleverancier Renault.

In Baku waren de druiven extra zuur voor Verstappen, aangezien hij kans had op de zege. Teamgenoot Ricciardo, die uiteindelijk won, lag ver achter hem. Christian Horner verwacht dat er snel mooie resultaten komen voor de Nederlander.

Ik heb het gevoel dat er iet heel moois aankomt voor Max Verstappen
Horner

Max heeft enkele moeilijke races aan de rug en het geluk was niet met hem. Ik heb het gevoel dat er een prachtig resultaat aan zit te komen voor hem. Hij rijdt zo ongelooflijk goed en heeft wederom wat extra’s gevonden. Max is bezig aan een pechreeks, maar daar zal snel een einde aan komen. Zo is dat altijd in de F1.”

Verstappen was de afgelopen vier kwalificaties de snelste bij Red Bull en lag ook in de races voor teamgenoot Ricciardo, tot het moment waarop hij uitviel. In twee gevallen ging het daarbij om een defect aan de Renault-motor. Deze is nu vervangen voor de GP van Oostenrijk, waarmee er als het goed is ook een einde komt aan alle problemen en kinderziektes.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen