© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Verhalen over Verstappen en Ferrari zijn grote onzin'

08 jul. 2017 16:30 Ruud Dimmers 0 reacties
De verhalen over een overstap van Max Verstappen werd door Red Bull teambaas Christian Horner de kop ingedrukt. Horner liet nogmaals weten dat Verstappen volgend jaar gewoon bij Red Bull rijdt en al het andere speculatie is.

Horner: Verstappen rijdt volgend jaar gewoon hier, verhalen zijn speculatie'

Horner liet aan motorsport.com weten dat er niets speelt rondom Verstappen en de situatie erg duidelijk is. Een overstap naar Ferrari komt er niet: "Nee, zeker niet. Daar is nooit sprake van geweest. Onze contracten zijn erg duidelijk en we weten precies hoe ons rijdersduo voor 2018 eruit ziet." 

"Alles wat je hoort is pure speculatie of kattenkwaad."

Met die laatste opmerking doelde Horner op de verhalen die Carlos Sainz en zijn vader de wereld inhielpen. Zij zouden een gerucht over een overstap van de Nederlander naar Ferrari de wereld in hebben geholpen samen met de Spaanse krant Marca.

Dit betekent dat Max Verstappen en Daniel Ricciardo ook in 2018 voor Red Bull Racing rijden. Het rijdersduo voor Scuderia Toro Rosso is nog niet bekend. Wel is bekend dat Carlos Sainz onder contract staat, maar wie zijn teamgenoot wordt is nog onduidelijk. Het Franse talent Gasly lijkt de grootste kanshebber voor het tweede stoeltje. Deze is nu nog in handen van Daniil Kvyat, maar de prestaties van de Rus zijn de afgelopen twee seizoenen niet bijzonder te noemen.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen