© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Verstappen antwoordde criticasters op de baan'

09 jun. 2018 09:01 Jan van der Burgt 0 reacties
Christian Horner liet na afloop van de eerste vrije training in Canada weten dat Max Verstappen in zijn ogen op de beste manier reageerde op de nieuwe storm aan kritiek. Hij noteerde de snelste tijd.

Red Bull-teambaas vertrouwt op goed weekend Verstappen

"Ik denk dat Max Verstappen na de kritiek op zijn kopstoot-opmerking niks beters had kunnen doen dan gewoon de snelste tijd te noteren in de training", zo liet Christian Horner al na de eerste vrije training weten.

Horner begreep ergens wel waarom Verstappen uit zijn slof schoot en met zijn opmerking over een kopstoot uit de hoek kwam:

"Ik snap wel dat Max er moe van wordt om elke keer dezelfde vraag te krijgen. Maar hij heeft vandaag zijn acties op de baan voor hem laten spreken. Ik ben er van overtuigd dat hij hier een goed weekend af kan werken en dat hij daarmee de negatieve cyclus doorbreekt."

Horner erkent dat Max Verstappen voldoende ervaring heeft om niet meer in beginnersfouten te vervallen. Hij vermoedt dan ook dat Verstappen vanwege zijn jonge leeftijd nog wel een beetje zoekende is naar het soort rijder dat hij over een paar jaar wil zijn:

"Verschillende coureurs zoeken naar verschillende dingen in hun ontwikkeling. Max is nog een jonge vent en leert en ontwikkelt zich nog steeds. Hij weet dat zelf beter dan ieder ander."

"Max heeft daarnaast ontzettend veel vertrouwen in zijn eigen kunnen en heeft buitengewoon veel talent en juist dat maakt hem een geweldige coureur."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen