© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Verstappen heeft alles in huis om een van de grootste te worden"

16 mrt. 19:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen veroverde de afgelopen seizoen in rap tempo de harten van veel Formule 1-fans. Met zijn agressieve rijstijl zorgde hij voor vermaak en controverse. De 21-jarige Red Bull-coureur heeft volgens zijn teambaas alles in huis om een van de succesvolste coureurs van zijn generatie te worden.

De nieuwe generatie van toekomstige Formule 1-kampioenen bestaat onder meer uit Max Verstappen en Charles Leclerc. Volgens velen de twee nieuwe wonderkinderen van de autosport. Teambaas Christian Horner deelt die mening over zijn pupil Verstappen.

"Ik denk dat Max alles in huis heeft om een van de grootste coureurs van zijn generatie te worden. Dat kan je nu al zien, ondanks zijn jonge leeftijd. Hij is pas 21 jaar, maar het is zeer indrukwekkend wat hij al bereikt heeft", laat de Brit optekenen bij Sport360.

"Hij heeft nog erg veel potentieel voor de toekomst en begint zich dat zelf ook te realiseren."

De rijstijl van Verstappen past volgens Horner perfect bij het F1-team van Red Bull. Met regelmaat haalt de Nederlander de headlines met uitspraken of acties die op het randje zijn.

"Dat is waar sport ook om draait. Sportmomenten zijn voor ons momenten waarbij emotie aanwezig is. Max is een coureur die rijdt met zijn hart en dat maakt hem zo populair."

"Competitieve mensen zullen hem niet kwalijk nemen hoe hij reageerde na de Braziliaanse Grand Prix. Dat zie je in veel sport, het hoort erbij, maar het is zelden vertoond in de Formule 1."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen