Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Verstappen heeft een lijn getrokken in wat hij bereid is te doen"

Max Verstappen is Formule 1-coureur en wat hem betreft ook enkel en alleen Formule 1-coureur. Voor randzaken heeft hij geen tijd en dat maakt hij ook goed duidelijk binnen het team en daarbuiten.

Op donderdag werd duidelijk dat Netflix actief werkt aan een vijfde seizoen en dat in 2024 een zesde seizoen gereleaset wordt op de streamingsdient. Max Verstappen zal daarin zeker te zien zijn, maar niet uit eigen beweging of met persoonlijke interviews. Hij gaf al regelmatig aan niet gecharmeerd te zijn van de manier waarop Netflix dingen veel te vet aanzet of uit zijn verband rukt en dat hij daarom actieve medewerking weigert. Red Bull-teambaas Christian Horner, die de meerwaarde van de serie voor het imago van de marktwaarde van de Formule 1 meer dan Verstappen lijkt in te zien, staat achter die keuze van Verstappen. Want: "Verstappen is sowieso alleen maar geïnteresseerd in racen."

Horner merkt aanwezigheid Netflix al niet meer op

"Max Verstappen heeft duidelijk een lijn getrokken tot wat hij bereid is te doen en wat hij niet (meer) wil doen. Het gaat daarbij puur om het vinden van een goede balans tussen zaken en dat verschilt van persoon tot persoon", zo legt de Brit uit in gesprek met The Athletic . Horner zelf merkt de camera's van Netflix al niet meer op als zijnde camera's van Netflix: "We zijn nu op het punt waarop we zoveel camera's om ons heen zien dat je niet meer weet welke camera's nou van Netflix, Sky Sports of toch van onze eigen video-afdeling zijn. Dat loopt allemaal in elkaar over."

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen