Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Horner: "Verstappen heeft een lijn getrokken in wat hij bereid is te doen"

Max Verstappen is Formule 1-coureur en wat hem betreft ook enkel en alleen Formule 1-coureur. Voor randzaken heeft hij geen tijd en dat maakt hij ook goed duidelijk binnen het team en daarbuiten.

Verstappen Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Op donderdag werd duidelijk dat Netflix actief werkt aan een vijfde seizoen en dat in 2024 een zesde seizoen gereleaset wordt op de streamingsdient. Max Verstappen zal daarin zeker te zien zijn, maar niet uit eigen beweging of met persoonlijke interviews. Hij gaf al regelmatig aan niet gecharmeerd te zijn van de manier waarop Netflix dingen veel te vet aanzet of uit zijn verband rukt en dat hij daarom actieve medewerking weigert.

Red Bull-teambaas Christian Horner, die de meerwaarde van de serie voor het imago van de marktwaarde van de Formule 1 meer dan Verstappen lijkt in te zien, staat achter die keuze van Verstappen. Want: "Verstappen is sowieso alleen maar geïnteresseerd in racen."

Horner merkt aanwezigheid Netflix al niet meer op

"Max Verstappen heeft duidelijk een lijn getrokken tot wat hij bereid is te doen en wat hij niet (meer) wil doen. Het gaat daarbij puur om het vinden van een goede balans tussen zaken en dat verschilt van persoon tot persoon", zo legt de Brit uit in gesprek met The Athletic.

Horner zelf merkt de camera's van Netflix al niet meer op als zijnde camera's van Netflix: "We zijn nu op het punt waarop we zoveel camera's om ons heen zien dat je niet meer weet welke camera's nou van Netflix, Sky Sports of toch van onze eigen video-afdeling zijn. Dat loopt allemaal in elkaar over."

Ook interessant:

Ferrari heeft teamorders nodig in de strijd tegen Verstappen

In Miami gaan Verstappen en Leclerc wederom de strijd met elkaar aan. Dit keer neemt Ferrari upgrades mee. Kunnen de Italianen terugslaan? Of hebben ze daar teamorders voor nodig? Dat en meer bespreken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk in de onderstaande podcast.

Formule 1 GP Miami 2022 RN365 Nieuwsdossier

25 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2022