Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: 'Verstappen kan nog veel leren van Ricciardo'

Red Bull-teambaas Christian Horner denkt dat Max Verstappen nog veel kan leren van Daniel Ricciardo. De twee hebben veel met elkaar gesproken in de voorbije twee weken en de lucht tussen hen is geklaard.

Er is natuurlijk veel gezegd en geschreven over de crash tussen Verstappen en Ricciardo in Baku. Max Verstappen zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen, maar teambaas Christian Horner blijft ervan overtuigd dat Max Verstappen hier sterker uitkomt. Zeker met Daniel Ricciardo aan zijn zijde: "Max Verstappen leek op momenten te gretig. Maar hij leert van die momenten. Daarbij profiteert hij van een gepolijste teamgenoot als Daniel Ricciardo. Daniel zit duidelijk in een andere fase van zijn carrière en Max heeft heel veel respect voor hem. Zelfs na de Grand Prix van Azerbeidzjan nog" , aldus Horner in gesprek met Motorsport.com . "Daniel is een zeer allround coureur, waar Max zich aan kan meten."

Op de woensdag na de Grand Prix van Azerbeidzjan bezochten Max Verstappen en Daniel Ricciardo de Red Bull-fabrieken om daar hun excuses aan te bieden aan het personeel. "Ze stonden tegenover ons voltallige personeel en spraken zeer openlijk over wat er was voorgevallen. We hebben ook in mijn kantoor nog met zijn drieën om de tafel gezeten, met als doel te leren van wat er is gebeurd." "Ik denk dat onze rijders allebei zeer goed zijn omgegaan met de nasleep van hun crash in Baku. Ze hebben hun verantwoordelijkheden genomen richting de pers en ons personeel. Met een goed resultaat in Spanje maken ze het helemaal goed."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"