© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Verstappen moet neerwaartse spiraal zien te doorbreken'

29 mei 2018 15:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner vindt dat Max Verstappen baat heeft bij een andere mentaliteit. En hij niet alleen, ook Red Bull moet daar van profiteren.

Horner hekelt kostbaar puntenverlies Red Bull

Christian Horner merkt op dat de fouten van Max Verstappen op twee gebieden erg veel kosten. Niet alleen gaan er een hoop punten verloren, ook de reparatiekosten lopen steeds hoger op. Horner is daar wel een beetje klaar mee.

"We hebben twee coureurs nodig die op elk moment het maximale resultaat binnen kunnen halen. Nu hebben we in zes races tijd zomaar 60 tot 65 punten laten liggen. Dat is onacceptabel als je wilt vechten met teams als Mercedes en Ferrari."

Horner hoopt dan ook dat Max Verstappen in de toekomst een andere mentaliteit hanteert: "Hij zal zelf tot de conclusie moeten komen dat hij in Monaco heel veel heeft weggegooid en die lessen moeten gebruiken om beter van te worden."

"Max Verstappen is buitengewoon getalenteerd en heeft dit seizoen al enkele harde lessen geleerd. Voor hem is het ook heel frustrerend dat het talent er dit seizoen niet helemaal uitkomt, juist omdat hij harder werkt en fitter is dan ooit."

"Het lijkt erop dat hij op dit moment te graag wil en daardoor teveel zijn best doet. Na elke fout wil hij nog meer zijn best doen, maar op een gegeven moment kom je dan in een neerwaartse spiraal terecht, die je alleen maar kunt doorbreken door de reset-knop in te drukken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen