Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Horner vertrouwt op contractverlenging 'tevreden' Verstappen

Christian Horner heeft er het volste vertrouwen in dat Max Verstappen volgend jaar een nieuw contract zal tekenen bij Red Bull voor na 2020.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Velen binnen de Formule 1-paddock verwachten aan het einde van het volgende seizoen een ware stoelendans als het aankomt op de topcoureurs. Bij de topteams heeft er namelijk nog geen enkele coureur een contract voor na het komende seizoen. Red Bull-teambaas Christian Horner denkt echter te weten dat een stoelendans uit zal blijven.

"Het zal me niet verbazen, dat wanneer de geruchtencarrousel volgend jaar is gestopt met draaien, alle topcoureurs gewoon nog steeds op hun huidige plek zullen zitten. Zowel Max Verstappen als Lewis Hamilton zijn gewoon tevreden in hun huidige omgeving, dus als ze volgend jaar beiden in een competitive auto zitten, waarom zouden ze dan van team wisselen?", zo vraagt de Brit zich hardop af.

Uiteraard is dat hetgeen wat we moeten verzorgen als we Max bij Red Bull willen houden, maar als wij hem volgend jaar een competitieve auto geven, waarom zou hij dan bij Red Bull weggaan? Bovendien is Verstappen heel blij om deel uit te maken van dit team en ook het team is natuurlijk heel blij met hem. Hij past heel goed bij Red Bull", wordt Horner geciteerd door Sky Sports.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365. De gebroeders Coronel, Ruud Dimmers en Jeroen van Inkel nemen het seizoen van Max Verstappen en nog veel meer onder de loep.

12 reacties