© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner verwacht een mooie inhaalrace van Max Verstappen

21 okt. 2018 10:05 Wanda Bisschop 0 reacties
De kwalificatie voor de GP van de Verenigde Staten verliep voor het team van Red Bull Racing bepaald niet zoals gehoopt. Waar Daniel Ricciardo de eer hoog hield door zich keurig als vijfde te kwalificeren, viel Max Verstappen al in het eerste deel uit met pech. Teambaas Christian Horner verwacht hoe dan ook dat Red Bull goed voor de dag gaat komen in de race.

Door de gridstraf van Sebastian Vettel vertrekt Ricciardo vanavond in de race vanaf de vierde startplek. Een leuke meevaller volgens teambaas Horner.

"Natuurlijk is het geweldig dat Daniel vanaf de tweede startrij vertrekt, ook al had hij daar wat hulp van de stewards voor nodig. Hem kennende gaat hij er alles aan doen om er een goed resultaat uit te slepen. Een podiumplek behoort absoluut tot de mogelijkheden."

Aan de andere kant van de garage heerste een flinke teleurstelling nadat Verstappen schade opliep aan zijn RB14 toen hij over de kerbstones reed. Ook vorig jaar moest Verstappen vanuit de achterhoede starten en kwam hij uiteindelijk als vierde over de streep. Horner ziet voor vandaag een zelfde scenario wel gebeuren.

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat Max niet verder naar voren zal starten en dat allemaal vanwege die hoge kerbstones. We hebben vorig jaar gezien hoe gemakkelijk Max door het veld naar voren kwam en het publiek op de banken kreeg met zijn inhaalacties. Ik verwacht voor vandaag dat hem dat opnieuw gaat lukken en dat er toch nog een mooi resultaat inzit."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen