Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Horner verwacht niet dat Verstappen ooit verandert: "Daar hunkert hij totaal niet naar"

Na zeven jaren van intensief samenwerken kunnen Max Verstappen en Red Bull-teambaas Christian Horner lezen en schrijven met elkaar. In die jaren is Verstappen volgens Horner niet of nauwelijks veranderd en dat gaat ook niet meer gebeuren, zo verwacht Horner.

Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner is de Max Verstappen van nu dezelfde Max Verstappen als die zich ruim zes jaar geleden bij Red Bull voegde. Wel qua karakter, althans. Ook zijn wereldtitel heeft daar niets aan verandert, zo meent Horner, die Verstappen omschrijft als een 'oprechte, aardige jongen'.

Hij roept een avond in herinnering waarop Max Verstappen rond het weekend van de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië bij hem thuis over de voer kwam: "Hij kwam met ons dineren en hij maakte indruk met de manier waarop hij met de kinderen omging. Hij was er volkomen mee op zijn gemak."

"Hij is niks veranderd, ondanks alle loftuitingen aan zijn adres. Vaak zie je dat mensen daardoor veranderen, dat ze diva's worden, maar Max is in de basis nog dezelfde jongen die zes jaar geleden bij ons naar binnen liep. Ik denk niet dat hij in dat opzicht überhaupt nog ooit zal veranderen", aldus Horner in gesprek met The Guardian.

"Hij is tevreden met wie en wat hij is en als zodanig hunkert hij er ook niet naar bewonderd te worden. Hij houdt enkel van het racen. En dat hij wat hij in beginsel ook is: een racer."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

11 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"