Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Horner verwacht sterk Red Bull bij aanvang volgende seizoen

Niet altijd begon Red Bull de afgelopen jaren even goed aan het seizoen. Volgend jaar gaat dat anders zijn, zo weet Christian Horner te melden.

Verstappen Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Dit jaar begon Red Bull relatief zwak aan het seizoen. Na enkele regelwijzigingen omtrent de voorvleugel en de wissel naar de Honda-motor reed het Oostenrijkse team lang achter de feiten aan. Pas halverwege het seizoen leek het team de weg naar boven echt in te zetten, waardoor de titel nooit in het verschiet lag voor Max Verstappen en Red Bull.

De Nederlander gaf eerder al aan dat het zaak is voor zijn team om vanaf het begin van 2020 competitief te zijn. Ook Red Bull-teambaas Christian Horner onderschrijft dit en is er tegelijkertijd van overtuigd dat dat helemaal goed gaat komen: “De sleutel zit hem in de stabiele regulaties”, zo stelt hij vast.

“In theorie zullen de bolides die we over enkele maanden aan de start van het seizoen in Australië zullen zien namelijk een upgrade zijn van de auto’s die we in Abu Dhabi zagen. Wat dat betreft denk ik dat Red Bull op de goede weg is", zo laat hij optekenen tegenover onder andere Motorsport Total.

"Als we niks groots hebben gemist, dan kunnen we aan het begin van het volgende seizoen gewoon competitief zijn”, aldus de Britse teambaas, die tot slot ook nog aangaf dat hij van mening was dat Verstappen in 2019 zijn beste seizoen ooit in de Formule 1 kende.

Voorlopig beschikt Max Verstappen nog wel even over de capaciteiten om vooraan in de Formule 1 mee te strijden. Die mening is de gebroeders Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en gastheer Jeroen van Inkel in ieder geval toegedaan in de nieuwste F1-podcast van RacingNews365.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'