© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: 'Volwassen Max Verstappen kan blijven schitteren'

17 apr. 2018 09:16 Jan van der Burgt 0 reacties
Christian Horner denkt dat er niks van de magie van Max Verstappen verloren hoeft te gaan als hij wat volwassener zou worden. De Red Bull-teambaas voorspelt dan ook nog steeds een grootse toekomst voor zijn jonge rijder.

Red Bull-teambaas ziet de magie niet snel verloren gaan

De critici, maar dit keer ook de direct betrokkenen waren het er over eens: Max Verstappen moet zich wat meer gaan beheersen op de baan. Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner is daar voldoende ruimte voor, zonder dat daarbij de typische 'Max Verstappen-magie' verloren gaat.

"Het talent van Max is meer dan duidelijk", zo laat Horner in gesprek met F1.com optekenen.

"Zijn lef en instinct staan buiten elke discussie. Maar zijn beoordelingsvermogen liet hem in China even in de steek. Hij was te ongeduldig. Maar ik twijfel er niet aan dat hij daarvan zal leren. En ik denk niet dat hij daar een minder spectaculaire coureur van wordt."

Christian Horner zag zijn andere rijder, Daniel Ricciardo, winnen in China. Het contrast tussen de twee races was groot. Volgens Horner heeft Max Verstappen in tegenstelling tot Daniel Ricciardo de 'perfecte balans' tussen ervaring en snelheid nog niet gevonden:

"Maar Daniel bevind zich in een andere fase van zijn carrière, dus onlogisch is dat niet. Max Verstappen is nog steeds erg jong en is nog druk bezig die benodigde ervaring op te doen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen