Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "We hebben een zeer gezonde werkrelatie met Honda"

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner is vol lof over de nog jonge samenwerking tussen zijn Formule 1-team en nieuwe motorleverancier Honda. Hij spreekt van een 'gezonde werkrelatie'.

De Honda-motor ligt komend seizoen voor het eerst achterin de Red Bull, nadat de Japanners vorig jaar al via Toro Rosso kennismaakte met de Red Bull-familie. Horner spreekt van een tot dusver goede werkrelatie.

"Goede communicatie is van essentieel belang, in welke business dan ook, maar zeker in de sportwereld", zo vertelt Red Bull-teambaas Christian Horner. "Het mag duidelijk zijn dat Honda in Japan is gevestigd, maar de thuisbasis in Engeland ligt op een steenworp afstand van onze eigen fabriek. Dat houdt de gesprekken en de discussies over en weer levendig." Hoewel de samenwerking tussen Red Bull en Honda dit jaar intensiever zal zijn dan ooit, is Honda geen complete onbekende van het team uit Milton Keynes: "Via de driehoeksverhouding tussen Honda, Toro Rosso en Red Bull Technology hebben we onze relatie met Honda langzaam op kunnen bouwen." "Tot nu toe hebben we die samenwerking enkel als erg positief beschouwd. Ik denk dat er sprake is van een gezonde werkrelatie, die we, zoals gezegd, niet compleet vanuit het niets op hebben hoeven bouwen."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi