© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "We kunnen vooraan meevechten in GP Abu Dhabi"

24 nov. 2018 18:30 Jan van der Burgt 4 reacties
Red Bull-teambaas Christian Horner verwacht dat Red Bull morgen sterk voor de dag kan komen, ook al starten Max Verstappen en Daniel Ricciardo maar vanaf de derde startrij.

Daniel Ricciardo start morgen als vijfde met naast hem op de derde startrij Max Verstappen. Hoewel Red Bull niet in staat bleek het de Ferrari's en Mercedessen lastig te maken, is teambaas Christian Horner zeer te spreken over het optreden van zijn rijders:

"Daniel Ricciardo toonde zich erg sterk door zich op ultrasofts te plaatsen voor Q2. Max Verstappen had het lastiger op diezelfde compound en moest dus teruggrijpen naar de hypersofts. Daardoor starten we morgen met twee verschillende strategieën, wat de race des te interessanter kan maken."

Horner verwacht morgen in tegenstelling tot vandaag wel het tempo vooraan te kunnen volgen: "Tegen het kwalificatievermogen van de Ferrari en Mercedes hebben we niks in te brengen, maar onze snelheid in de long runs ziet er goed uit en onze auto gaat bovendien zeer goed met de banden om, dus we kunnen morgen zeker weten vooraan meevechten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen