Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "We kunnen vooraan meevechten in GP Abu Dhabi"

Red Bull-teambaas Christian Horner verwacht dat Red Bull morgen sterk voor de dag kan komen, ook al starten Max Verstappen en Daniel Ricciardo maar vanaf de derde startrij.

Daniel Ricciardo start morgen als vijfde met naast hem op de derde startrij Max Verstappen. Hoewel Red Bull niet in staat bleek het de Ferrari's en Mercedessen lastig te maken, is teambaas Christian Horner zeer te spreken over het optreden van zijn rijders:

"Daniel Ricciardo toonde zich erg sterk door zich op ultrasofts te plaatsen voor Q2. Max Verstappen had het lastiger op diezelfde compound en moest dus teruggrijpen naar de hypersofts. Daardoor starten we morgen met twee verschillende strategieën, wat de race des te interessanter kan maken." Horner verwacht morgen in tegenstelling tot vandaag wel het tempo vooraan te kunnen volgen: "Tegen het kwalificatievermogen van de Ferrari en Mercedes hebben we niks in te brengen, maar onze snelheid in de long runs ziet er goed uit en onze auto gaat bovendien zeer goed met de banden om, dus we kunnen morgen zeker weten vooraan meevechten."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'