Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner: "Wederom een geweldige prestatie van Max Verstappen"

Bij het team van Red Bull was het contrast na afloop van de kwalificatie levensgroot. Lachende gezichten bij de crew van Max Verstappen en balende gezichten bij de crew van Daniel Ricciardo.

Teambaas Horner toont zich wederom onder de indruk van de prestatie van Max Verstappen, die zichzelf naar een mooie derde tijd reed: "Het positieve van vandaag is dat Max zichzelf op een derde positie wist te kwalificeren. Hij leverde wederom een geweldige prestatie onder lastige omstandigheden." "Het draaide met deze beginnende regen allemaal om het neerzetten van een perfecte eerste ronde. Max deed dit perfect. Enkele minuten later nam de regen toe, waardoor niemand zijn tijd nog kon verbeteren."

Aan de andere kant in de garage liet Daniel Ricciardo zijn frustraties met een oerkreet de vrije loop. Wederom werd de Australiër achtervolgd door technische problemen. Een vijftiende plaats was zijn eindstation, maar mogelijk volgt er nog een gridstraf voor het wisselen van diverse onderdelen van de power unit. "Voor Daniel was het extreem frustrerend om Q2 te missen door een technisch probleem. We willen graag zijn laatste vijf races bij Red Bull op een goede manier afsluiten, maar dit soort problemen kunnen wij helaas niet voorkomen. Het is frustrerend voor Daniel en het hele team".

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi