© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Wederom een geweldige prestatie van Max Verstappen"

06 okt. 2018 11:14 Ruud Dimmers 4 reacties
Bij het team van Red Bull was het contrast na afloop van de kwalificatie levensgroot. Lachende gezichten bij de crew van Max Verstappen en balende gezichten bij de crew van Daniel Ricciardo.

Teambaas Horner toont zich wederom onder de indruk van de prestatie van Max Verstappen, die zichzelf naar een mooie derde tijd reed: "Het positieve van vandaag is dat Max zichzelf op een derde positie wist te kwalificeren. Hij leverde wederom een geweldige prestatie onder lastige omstandigheden."

"Het draaide met deze beginnende regen allemaal om het neerzetten van een perfecte eerste ronde. Max deed dit perfect. Enkele minuten later nam de regen toe, waardoor niemand zijn tijd nog kon verbeteren."

Aan de andere kant in de garage liet Daniel Ricciardo zijn frustraties met een oerkreet de vrije loop. Wederom werd de Australiër achtervolgd door technische problemen. Een vijftiende plaats was zijn eindstation, maar mogelijk volgt er nog een gridstraf voor het wisselen van diverse onderdelen van de power unit.

"Voor Daniel was het extreem frustrerend om Q2 te missen door een technisch probleem. We willen graag zijn laatste vijf races bij Red Bull op een goede manier afsluiten, maar dit soort problemen kunnen wij helaas niet voorkomen. Het is frustrerend voor Daniel en het hele team".

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen