Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Horner ziet Verstappen een ander 'spel' spelen: "Barcelona was daar een voorbeeld van"

De Max Verstappen van dit jaar is niet meer de Max Verstappen van vorig jaar. Dat moet ook Christian Horner constateren. Hij merkt op dat zijn stercoureur anders in het seizoen staat en wijst naar de Grand Prix van Spanje als treffend voorbeeld van die stelling.

Wie is de grote favoriet voor dit weekend, Red Bull of Ferrari? De meningen daarover zijn verdeeld. Bij Red Bull gaan ze er een beetje vanuit dat het voordeel bij Ferrari ligt. Verstappen had zelfs al aangegeven dat Red Bull zich daar mogelijk maar bij neer moest leggen om in ieder geval een goed aantal punten na te jagen. Als Sky Sport s teambaas Christian Horner vraag of dit tekenend is voor de Max Verstappen van nu, antwoordt hij bevestigend: "Ik denk dat het ook heel tekenend was dat Max een hele goede start had in Barcelona en bij Leclerc aan kon haken, maar dat hij er toch niet vol voor ging aan de binnenkant van die bocht."

Ferrari favoriet, maar alles mogelijk in Monaco

"Hij speelt echt ' the longer game '", vervolgt de Brit. "Ik denk dat dat ook te maken heeft met een stukje ervaring en hij heeft nu natuurlijk ook zijn eerste titel al in de pocket." Overigens kan Ferrari misschien best de favoriet zijn, niks is volgens Horner in beton gegoten, zeker niet in Monaco: "Kijkend naar afgelopen weekend zou je je geld misschien op Ferrari moeten zetten, maar de temperaturen zijn hier opnieuw erg hoog. Alles zal afhangen van de setup van deze auto's die nog steeds zó nieuw zijn. De auto's zijn hier in deze straten bovendien ook zó groot dat er van alles kan gebeuren."

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie