Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner zinspeelt op upgrades: "Volgende week zien we de nodige nieuwe onderdelen"

Christian Horner, teambaas van Red Bull Racing, weet het zeker. De Formule 1-teams laten volgende week hun updates voor Melbourne zien.

Verstappen pits
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Christian Horner is er van overtuigd dat de diverse teams de voorbije week nog hun kaarten tegen de borst hielden. Volgende week wordt dat anders, meent de Brit ten overstaan van RacingNews365. "Ik denk dat de teams volgende week het pakket meenemen dat we ook gaan zien in Melbourne. We gaan dus zeker de nodige updates zien."

Al eerder liet Helmut Marko optekenen dat de RB16 die in Melbourne aan de start verschijnt nauwelijks nog overeenkomsten vertoont met de auto die vorige week ten doop werd gehouden. Er zitten, met andere woorden, nog ingrijpende upgrades aan te komen bij het Oostenrijkse team.

Intussen is Horner naar eigen zeggen tevreden met de prestaties van de Red Bull RB16 tot dusver, al blijft hij voorzichtig "We waren direct snel, spot on. Maar je moet jezelf niet meteen onderdompelen in de tijdenlijst. Dit zijn wintertests. Er kan nog veel veranderen. We zien het wel als we in Melbourne zijn."

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco