Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Hulkenberg betwijfelt of Renault in de toekomst mee kan strijden om overwinningen

Sinds haar terugkeer in de Formule 1 in 2016 gaat het elk seizoen een stukje beter met Renault. Ondanks dat lijken race-overwinningen momenteel nog ver weg voor het Franse team. Nico Hulkenberg heeft er een hard hoofd in dat Renault zich in de toekomst zal kunnen meten met de topteams.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Het contract van Nico Hulkenberg bij Renault loopt aan het einde van het huidige seizoen af. In de Formule 1-paddock wordt er geroddeld dat de Duitser zijn raceschoenen dan mogelijk aan de wilgen wil hangen. Mogelijk hangt zijn keuze af van de capaciteit van Renault om de komende seizoenen mee te doen om race-overwinningen. Hulkenberg is vooralsnog niet helemaal zeker of dit het geval is.

"In een sport als Formule 1 kan je natuurlijk nooit garanties krijgen, maar iedereen weet natuurlijk hoeveel tijd en geld Renault in dit project heeft gestoken. De faciliteiten die het team tot haar beschikking heeft, zijn van het hoogste niveau en er werken meer mensen dan ooit aan de Renault-bolide, om er zo voor te zorgen dat het team de top kan bereiken."

"Het is lastig om te zeggen hoeveel vertrouwen ik erin heb dat Renault een echt topteam kan worden", gaat de Duitser verder tegenover Formula1.com. "De twee en een half jaar dat ik nu in dienst ben bij Renault, zijn er grote stappen gezet. Er ligt momenteel een prachtige fundering om succesvol te kunnen worden, maar de laatste stap moet nog worden gezet. Ik heb vertrouwen in dat we een eind kunnen komen, maar hoe ver zal de tijd uit moeten wijzen", aldus Hulkenberg.

17 reacties