Hulkenberg boos op Magnussen: 'Meest onsportieve rijder in F1'

31 jul. 2017 07:33 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Nico Hulkenberg krijg je niet makkelijk boos. De goedlachse Duitser blijft normaal gesproken erg relaxed onder de diverse omstandigheden. In Hongarije haalde Kevin Magnussen het bloed onder zijn nagels vandaan.

Nico Hulkenberg vindt Magnussen kinderachtig en gevaarlijk

In de eerste bocht was het Hulkenberg die een touche had met Romain Grosjean van Haas F1. Diens teamgenoot Kevin Magnussen liet via de boordradio al weten dat hij de actie onacceptabel vond. Als er geen straf kwam voor Hulkenberg dan zou hij zelf ook op deze manier races.

Magnussen hield woord en blokte Hulkenberg om hem een ronde later zelfs buiten de baan te drukken. De wedstrijdleiding bestrafte hem hiervoor met een straf van vijf seconden en twee strafpunten.

Hulkenberg liet voor de camera's al weten dat hij Magnussen 'de meest onsportieve coureur vond'. De Deen reageerde met een "Suck my balls Hony." Het video fragment ging de hele wereld over.


Nico Hulkenberg was niet te spreken over de acties van de Haas coureur en liet dat ook aan de media weten.

"Hij was de meest onsportieve rijder van de race, zoals hij wel vaker is. Kevin speelt een vies spelletje tijdens de gevechten. Het is gewoon roekeloos zoals hij rijdt en het is wachten op een zware crash."

"Hij drukte mij al bijna in de vangrails en dat bewijst hoe roekeloos en kinderachtig hij is. Zo ga je niet met je collega coureurs om."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen