Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hulkenberg geniet van droomresultaat in kwalificatie GP Canada: "Wild en krankzinnig"

Het lijdt geen twijfel wie de grootste verrassing was in de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Canada: Nico Hulkenberg. Hoe kijkt hij erop terug en hoe kijkt hij naar de dag van morgen?

Hulkenberg wet Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Dit was een wilde kwalificatie. Echt bizar hoe de omstandigheden steeds veranderden", zo stelt Nico Hulkenberg direct nadat hij uit de auto is gestapt. "Juist hier is dat tricky met de snelheden die zo hoog liggen en met de muren zo dichtbij."

Natuurlijk komt het resultaat als een verrassing: "Het was vermakelijk daarbuiten en natuurlijk is het resultaat wat onverwacht. Maar ik ben erg blij en erg trots op het team. Het verliep vlekkeloos allemaal."

Nadat Hulkenberg uitlegt hoe goed de communicatie over en weer is verlopen, wordt hem gevraagd wat er morgen mogelijk is: "Dat moeten we gaan zien, maar de eerste startrij is leuk. Laten we eens zien hoe lang we stand kunnen houden en hoe de omstandigheden überhaupt zullen zijn."

"Alles wijst erop dat het droog blijft, dus dat is wezenlijk anders. Maar ik heb gewoon zin om de baan op te gaan, om vervolgens zo hard mogelijk te rijden en hopeloos kunnen we er dan een goed resultaat uitpersen."

Forbidden

Weddenschappen Nico Hulkenberg

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten