Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hulkenberg noemt Magnussen een 'wannabe Max Verstappen'

De woordenwisseling tussen Hulkenberg en Magnussen ging viral. Dit tot grote verbazing van de Duitser die liever heeft dat de mensen weer over de race gaan praten. Hulkenberg geeft Magnussen nog wel een sneer na en noemt hem zijn 'kleine broertje'.

Tijdens de GP van Hongarije kwamen de beide coureurs elkaar op de baan tegen. Hierbij dwong Magnussen de Renault-coureur buiten de baan, waarvoor hij ook bestraft werd door de wedstrijdleiding. Hulkenberg ging naderhand even bij hem langs om hem te 'complimenteren' met de titel 'meest onsportieve coureur van de race'. Zijn Deense rivaal antwoordde voor de draaiende camera's met ' lick my balls honey'. De video is inmiddels al tientallen miljoenen keren bekeken, tot verrassing van Hulkenberg. Tegenover Sport 1 laat hij weten verrast te zijn, maar deelt hij ook nog een sneer uit naar Magnussen. " Ik ben erg verrast dat dit voor zoveel ophef heeft gezorgd. Ik heb liever dat mensen over de race praten. We hebben grotere uitdagingen in de Formule 1 dan het likken van de ballen van een wannebe Max Verstappen."

Hulkenberg staat te boek als een rustige en sportieve coureur, maar haalde zich de woede van het team van Haas op de hals doordat hij naar de wedstrijdleiding ging. Daar zou hij hebben gevraagd om Magnussen zwaarder te straffen voor zijn roekeloze gedrag. " Ik ben niet degene die per se populair wil zijn bij het publiek en ik vind het ook niet nodig om mensen in het openbaar te beledigen. Als ik een probleem heb met iemand dan spreek ik dat uit. De fans vinden de onderlinge rivaliteit geweldig en zeker als coureurs zeggen wat ze denken. Dat is het mooie aan de Formule 1, zeker als er een aantal overspannen en gevoelige mensen bij zijn." De Duitser deelt nog wel een sneer uit naar Magnussen. " Kevin is net een klein broertje. Je weet dat hij zich niet op een andere manier kan verdedigen. Daarom is het makkelijk om altijd te blijven lachen bij zijn uitspraken.

QrlTuYmSiZo

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie