Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Hulkenberg: "Racen op Zandvoort wordt een nieuwe en snelle ervaring"

De kogel is eindelijk door de kerk. Na maandenlange speculatie is de Grand Prix van Nederland aangekondigd. Vanaf 2020 zal het Formule 1-circus minstens drie seizoenen op rij neerstrijken in Zandvoort. De terugkeer werd met gejuich ontvangen door Nico Hulkenberg.

Nico Hulkenberg 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

De Renault-coureur koestert veel mooie herinneringen aan het duinencircuit: "In mijn jaren in de juniorklassen heb ik het in Zandvoort altijd naar mijn zin gehad. Het is een prachtig circuit op een nog prachtigere locatie. Als je er resultaat wilt halen, dan moet je bovendien dapper zijn en ballen tonen", laat hij in gesprek met onder meer RacingNews365 weten.

Van alle coureurs in het huidige Formule 1-veld is Nico Hulkenberg in het verleden het meest succesvol geweest op het Noord-Hollandse circuit. "Inhalen was in mijn tijd in de Formule 3 al lastig, maar de kwalificatie belooft heel vet te worden. In een F1-auto wordt het een hele nieuwe en vooral snelle ervaring."

Aan het publiek zal het volgens de Duitser in ieder geval niet liggen. "De Nederlandse fans zijn altijd hartstikke enthousiast en in voor een mooi feestje. Het belooft een prachtig evenement te worden."

Forbidden

Weddenschappen Nico Hulkenberg

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP van Nederland nieuws RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1