© Williams F1

Nieuwsoverzicht

In beeld: De speciale helm van Felipe Massa

14 aug. 2017 19:30 Rik Alkema 0 reacties
Over iets minder dan twee weken staat de openingswedstrijd van de laatste seizoenshelft op het programma. Reden genoeg voor een speciale helm vindt Felipe Massa. Via een, inmiddels gesloten, competitie geeft hij zelfs zijn helm weg aan een gelukkige fan.

Felipe Massa geeft speciale helm weg tijdens GP België

In samenwerking met de Spaanse designer Kenor heeft Felipe Massa een speciaal ontwerp laten maken voor de komende Grand Prix in België. Het ontwerp, met veel kleur en strakke lijnen, kan worden gewonnen door een fan.

Het Italiaanse BBDO heeft in samenwerking met Felipe Massa en Martini een online campagne opgezet, waarbij fans konden deelnemen aan competitie. Onder de hashtag #JoyOfRacing konden fans via Facebook, Twitter en Instagram doorgeven wat voor hen het plezier van racen is. De winnaar krijgt een VIP-trip naar de Grand Prix van België en de helm van Felipe Massa.

Het design van de helm is geheel in stijl van de competitie: vrolijk en kleurrijk. Het ontwerp van de Spaanse designer Kenor is door helmenmaker JMD uiteindelijk omgezet tot de helm, die hieronder te zien is. Door op de foto te klikken is de galerij te openen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen