Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

In beeld: De speciale helm van Felipe Massa

Over iets minder dan twee weken staat de openingswedstrijd van de laatste seizoenshelft op het programma. Reden genoeg voor een speciale helm vindt Felipe Massa. Via een, inmiddels gesloten, competitie geeft hij zelfs zijn helm weg aan een gelukkige fan.

In samenwerking met de Spaanse designer Kenor heeft Felipe Massa een speciaal ontwerp laten maken voor de komende Grand Prix in België. Het ontwerp, met veel kleur en strakke lijnen, kan worden gewonnen door een fan. Het Italiaanse BBDO heeft in samenwerking met Felipe Massa en Martini een online campagne opgezet, waarbij fans konden deelnemen aan competitie. Onder de hashtag #JoyOfRacing konden fans via Facebook, Twitter en Instagram doorgeven wat voor hen het plezier van racen is. De winnaar krijgt een VIP-trip naar de Grand Prix van België en de helm van Felipe Massa.

Het design van de helm is geheel in stijl van de competitie: vrolijk en kleurrijk. Het ontwerp van de Spaanse designer Kenor is door helmenmaker JMD uiteindelijk omgezet tot de helm, die hieronder te zien is. Door op de foto te klikken is de galerij te openen.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"