Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

In beeld: F1-coureurs bereiden zich voor op het nieuwe seizoen

Haas presenteert vrijdag de nieuwe F1-bolide en vanaf dat moment komt het nieuwe seizoen snel dichterbij. Eind februari zijn de drie testdagen in Bahrein en op zaterdag 2 maart is de eerste race van het jaar. Hoe bereiden de Formule 1 coureurs zich voor op 2024?

Tsunoda & Gasly Padel
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Yuki Tsunoda

Je zou denken dat de coureurs alleen maar trainen in aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen, maar dat geldt niet voor iedereen als we de posts op Instagram moeten geloven.

Zo ontdekt Alexander Albon Los Angeles, terwijl Charles Leclerc druk aan het trainen is. Yuki Tsunoda haalt zijn oude bromance met Pierre Gasly aan tijdens een potje padel en Logan Sargeant is wat extra spieren aan het kweken. Daniel Ricciardo was in de vakantieperiode even thuis, terwijl Carlos Sainz zich letterlijk op grote hoogte begeeft. Nico Hulkenberg laat zijn trainingsroutine zien en Tsunoda wil het gevoel met de auto zo snel mogelijk weer terugkrijgen.

Bekijk hieronder de verschillende kiekjes van de coureurs.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"