Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

In deze nieuwe kleuren moet Marquez de MotoGP weer ouderwets op zijn kop gaan zetten

Er zal lange tijd niet zó naar een teamlaunch zijn uitgekeken als naar die van Gresini voor het seizoen 2024. Dit is de nieuwe Ducati MotoGP-fiets voor Marc Marquez.

Marquez Gresini
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Gresini Racing

Eén vraag hangt met stip op nummer één boven het nieuwe MotoGP-seizoen. Wat kan Marc Marquez nu hij de overstap van Repsol Honda naar Gresini heeft gemaakt, het team dat rijdt met de afgelopen seizoen zo dominante Ducati?

Marquez kon de laatste jaren vanwege blessureleed, persoonlijke fouten en de Honda die niet goed genoeg was niet meestrijden om wereldtitels. De vraag dient zich dan ook aan: hoe goed is hij werkelijk nog?

Op zaterdag onthulde Gresini de Ducati waarmee Marquez de MotoGP weer op zijn kop moet gaan zetten zoals hij dat tien jaar geleden als broekie ook al deed. Kan hij de nieuwe generatie het vuur nog aan de schenen leggen?

De livery van de Ducati voelt vertrouwd aan, al zal het #93 voor velen nog even wennen zijn. Zo ook voor Marquez, die eerder tegenover in een exclusief interview met RacingNews365 al aangaf te hopen zich de motor snel eigen te kunnen maken.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"