Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Indrukwekkende line-up virtuele race Imola met Verstappen, Verschoor en meer grote namen

De namen voor de virtuele race op Imola zijn bekendgemaakt en stelt zeker niet teleur: naast Max Verstappen zullen Richard Verschoor en meerdere Formule 2- en E-coureurs in actie komen.

Nadat er eerder vandaag al een aantal namen werden aangekondigd voor de virtuele race op Imola, was het nog wachten op de bevestiging dat ook Max Verstappen meedoet. Zijn aankondiging was slechts een formaliteit, maar terwijl de regerend kampioen Formule 1 werd aangekondigd, verraste Team Redline met meer grote namen.

Helaas zijn er (nog) geen Formule 1-coureurs aangekondigd naast Verstappen, maar de line-up voor de virtuele 'GP van Emilia-Romagna' liegt er niet om: veel Formule 2-coureurs, waaronder Richard Verschoor, zullen meedoen in de lijst.

Of het écht een F1-achtige race wordt, dat moet nog blijken: er is nog weinig bekend over de Real Racers Never Quit race, behalve dat het om 15:30 uur begint op zondag 21 mei.

Naast Verschoor, Verstappen en Team Redline-rijder Atze Kerkhof komen onder meer Antonio Felix da Costa, Jack Doohan, Oliver Rowland, Felipe Drugovich, Enzo Fittipaldi, Ayumu Iwasa, Isack Hadjar en Jack Crawford in actie op zondag.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"