Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

IndyCar-coureur Wickens verlamd na horrorcrash

Robert Wickens heeft in een tweet aangegeven dat hij bij zijn horrorcrash in de IndyCar Series verlamd is geraakt aan zijn onderlichaam. Midden augustus vloog Wickens na contact met Ryan Hunter-Reay de hekken in op Pocono Raceway.

Eerder deelde de IndyCar-coureur tijdens zijn herstel filmpjes waaruit bleek dat hij zijn benen wel degelijk in bepaalde mate kon bewegen, maar in een recente tweet geeft hij aan dat hij een dwarslaesie heeft opgelopen.

"Ik heb mezelf vandaag voor het eerst als dwarslaesiepatiënt in een rolstoel getild. Mijn bovenlichaam wordt met de dag sterker. Ik heb recent filmpjes gedeeld van kleine bewegingen in mijn benen, maar de realiteit is dat ik nog lang niet op eigen kracht zal kunnen lopen. Ik heb nog nooit zo hard ergens voor geknokt in mijn leven. Wordt vervolgd!" Wij wensen Robert Wickens natuurlijk heel veel sterkte en een voorspoedig herstel toe.

https://twitter.com/robertwickens/status/1055636785231884288

Did my first slide transfer as a paraplegic today. My upper body is getting stronger everyday. I’ve only been posting videos of the small movement in my legs, but the reality is I am far away from walking on my own. I’ve never worked harder for anything in my life. More to come!! pic.twitter.com/lMw8XJgOck — Robert Wickens (@robertwickens) 26 oktober 2018

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi