Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"Inspirerende deal met Verstappen loon na stress en heel hard werken"

Max Verstappen rijdt sinds het begin van het seizoen 2019 met een helm van de Italiaanse fabrikant Schuberth. Het bedrijf kan niet blijer zijn dan met het vastleggen van de Red Bull-coureur.

Verstappen sponsoren
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen was altijd een trouwe klant van helmfabrikant Arai, totdat de Japanners tijdens de wintertests van 2019 een weinig comfortabele helm ter beschikking stelde. Alle helmen moesten voldoen aan strengere veiligheidseisen, maar het nieuwe hoofddeksel kon Verstappen niet bekoren.

Schuberth had voor die wintertests extra reservehelmen meegenomen naar Barcelona. "Ik voelde dat er wat stond te gebeuren", aldus CEO Alberto Dall-Oglio in gesprek met Formule 1 Magazine. Wat er gebeurde was dat Schuberth Verstappen zo'n reserve-exemplaar aanbood, waar de Nederlander direct over te spreken was.

"Tijdens het hardlopen kreeg ik een telefoontje dat de Verstappens met ons in zee wilde gaan. Ik kon alleen maar een bedankje uitbrengen. Voor ons was het loon na heel hard werken na een jaar vol stress."

Schuberth haalde één van de meest veelbelovende coureurs van het moment binnen, iets waar iedereen binnen het bedrijf trots op is: "De komst van Verstappen is een bron van inspiratie. Iedereen bij Schuberth deelt de passie van Max en wil net als de Red Bull-coureur winnen."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull