© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Internationale media op de hand van Verstappen na Ocon-clash

12 nov. 2018 13:00 Jan van der Burgt 3 reacties
De internationale media scharen zich massaal achter Max Verstappen. De opinie luidt dat Esteban Ocon fout, zéér fout zat.

La Gazzetta dello Sport
De vooraanstaande Italiaanse sportkrant spreekt na de Grand Prix van Brazilië van 'wederom een ware Max Verstappen-show': "De eerste vijf rondjes waren buitengewoon, hij vrat die Ferrari's gewoon op, om vervolgens ook Bottas op meesterlijke wijze te passeren. Helaas werd Verstappen door een onverklaarbare fout van Ocon uitgeschakeld. Echt heel jammer."

The Daily Mail
"Ocon en Verstappen raakten elkaar in de 43ste van 71 ronden. De Fransman ging onnodig het duel aan met de Red Bull-coureur. Verstappen was de raceleider, Ocon de idioot"

BBC
"Verstappen reed voortreffelijk en was op weg naar misschien wel zijn mooiste overwinning ooit. Zijn zege werd hem echter op wrede wijze ontnomen door Ocon."

Le Figaro
Zelfs de Franse krant heeft geen goed woord over voor de bewijsdrang van Esteban Ocon: "De man uit Normandië maakte een grove en onbegrijpelijk fout door Verstappen op die manier aan te vallen. Zijn stop-and-go, de zwaarste straf die uitgedeeld kan worden, was volkomen terecht."

Bild
"Max Verstappen had in Brazilië extreem veel pech. Hij zette Ocon op een rondje, die zich aan de buitenkant niet gewonnen wilde geven. Het ging niet eens om een positie, maar Hamilton kreeg daardoor wel de overwinning in de schoot geworpen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen