Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Internationale media op de hand van Verstappen na Ocon-clash

De internationale media scharen zich massaal achter Max Verstappen. De opinie luidt dat Esteban Ocon fout, zéér fout zat.

La Gazzetta dello Sport De vooraanstaande Italiaanse sportkrant spreekt na de Grand Prix van Brazilië van 'wederom een ware Max Verstappen-show': "De eerste vijf rondjes waren buitengewoon, hij vrat die Ferrari's gewoon op, om vervolgens ook Bottas op meesterlijke wijze te passeren. Helaas werd Verstappen door een onverklaarbare fout van Ocon uitgeschakeld. Echt heel jammer." The Daily Mail "Ocon en Verstappen raakten elkaar in de 43ste van 71 ronden. De Fransman ging onnodig het duel aan met de Red Bull-coureur. Verstappen was de raceleider, Ocon de idioot" BBC "Verstappen reed voortreffelijk en was op weg naar misschien wel zijn mooiste overwinning ooit. Zijn zege werd hem echter op wrede wijze ontnomen door Ocon."

Le Figaro Zelfs de Franse krant heeft geen goed woord over voor de bewijsdrang van Esteban Ocon: "De man uit Normandië maakte een grove en onbegrijpelijk fout door Verstappen op die manier aan te vallen. Zijn stop-and-go, de zwaarste straf die uitgedeeld kan worden, was volkomen terecht." Bild "Max Verstappen had in Brazilië extreem veel pech. Hij zette Ocon op een rondje, die zich aan de buitenkant niet gewonnen wilde geven. Het ging niet eens om een positie, maar Hamilton kreeg daardoor wel de overwinning in de schoot geworpen."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'