© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Internationale media scharen Verstappen tussen titelfavorieten 2019

26 nov. 2018 13:20 Jan van der Burgt 1 reacties
De internationale media zagen Max Verstappen na een moeizame start van de Grand Prix van Abu Dhabi sterk naar voren rijden. Door meerdere publicaties wordt hij beschouwd als één van de titelfavorieten voor 2019.

The Guardian
"Max Verstappen liet wederom zien dat als Red Bull volgend jaar met Honda de zaakjes op orde heeft hij een belangrijke speler kan zijn in de strijd om de titel. Na een moeizame start werkte hij zich naar voren met een gecontroleerde agressie die we al het hele seizoen van hem zien."

La Gazzetta dello Sport
De vooraanstaande Italiaanse krant looft Verstappen om een paar sterke acties: "Esteban Ocon moest in een rechtstreeks duel Verstappen het hoofd buigen voor de Nederlander. Later in de race verzekerde de Nederlander zich van een podiumplaats door Valtteri Bottas op fraaie wijze opzij te zetten."

Bild
De Duitse krant bombardeert Max Verstappen samen met Lewis Hamilton en Sebastian Vettel als het drietal aan favorieten voor de eindzege in 2019: "De drie titelfavorieten van het volgende seizoen stonden tezamen op het podium in Abu Dhabi. Max Verstappen blies daarvoor werkelijk voorbij aan Valtteri Bottas.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen