Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Internationale media smullen van clash der generaties: "Verstappen vocht als een leeuw"

De Internationale media hebben gisteren gesmuld van het gevecht tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Beide coureurs krijgen lof van de grote Europese kranten.

Verstappen Hamilton Hongarije 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Zo is men in Italië onder de indruk van de opmars van Red Bull en Max Verstappen op dit moment: "Het team van Adrian Newey is weer met een werkelijk fantastisch project bezig", zo kopt de Corriere dello Sport. "De poleposition van Verstappen toont aan dat Red Bull op korte termijn de snelste auto kan hebben."

Het eveneens Italiaanse Gazzetta dello Sport zoomt meer in op het optreden van Verstappen zelf: "De toekomstig kampioen van de Formule 1 heeft in Hongarije gevochten als een leeuw, maar het was niet genoeg. Verstappen reed uitstekend, maar tegen het tactische spel van Mercedes was niks te beginnen."

Om die reden valt Max Verstappen weinig kwalijk te nemen, aldus het Franse L'Equipe: "Omdat Red Bull aan de leiding lag, kon het niet dezelfde gok nemen als Mercedes. Verstappen hoeft zichzelf of Red Bull niks kwalijk te nemen. Hij zette wederom een uitstekend weekend neer en scoorde in de laatste vier races de meeste punten van iedereen."

De Engelse krant The Guardian ziet Lewis Hamilton na het zien van de Hongaarse Grand Prix als een 'gewaarschuwd mens': "Hamilton stevent af op zijn zesde titel en niemand kan daar iets aan doen. Dit jaar niet, althans, maar Hamilton weet goed dat het volgend jaar anders kan zijn. Max Verstappen komt eraan."

Het Duitse Bild looft Verstappen tot slot in één adem met Hamilton: "We hebben een geweldig staaltje racen aan de kop van het veld gezien. Het was een weergaloze show, die uiteindelijk Lewis Hamilton op Schumacheriaanse wijze in zijn voordeel wist te beslissen."

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na GP van Hongarije

De Grand Prix van Hongarije bleef door de tweestrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton tot de laatste minuut spannend. De twee kemphanen reden briljant, in tegenstelling tot sommige anderen.

Bekijk het album

GP Hongarije 2019 RN365 Nieuwsdossier

8 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Honda F1 Naam Honda keert eenmalig terug in de Formule 1