© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Internationale pers lovend over derde plek Max Verstappen

14 mei 2018 11:55 Wanda Bisschop 0 reacties
Na afloop van de eerste vier races klaagde de buitenlandse pers steen en been over de agressieve rijstijl van Max Verstappen. Zijn derde plek in de GP van Spanje zorgde in ieder geval voor een hoop positieve reacties.

'Red Bull talent pakt eindelijk zijn podiumplek in 2018'

Tijdens de GP van Spanje waren alle ogen gericht op Max Verstappen. Zou hij opnieuw betrokken zijn bij een incident of reed de Nederlander toch wat ingetogener om zodoende eindelijk de punten binnen te halen?

De buitenlandse pers zag een strakke race van Verstappen en was voor het eerst dit seizoen positief over de Red Bull coureur.

Het Duitse Bild: Red Bull talent Verstappen eindelijk op het podium

"Opnieuw bleek in Spanje dat inhalen lastig was want Sebastian Vettel belandde na zijn tweede pitstop achter Max Verstappen en slaagde er niet in om de Nederlander in te halen. Een pijnlijke race voor Vettel, vooral omdat Verstappen met een beschadigde auto zijn eerste podium van het seizoen pakte."

The Sun: Max Verstappen maakt het podium compleet

"Hamilton reed een perfecte race en vergroot zijn voorsprong op Sebastian Vettel die in de slotfase Max Verstappen niet voorbij kon komen. De Nederlander kwam net achter Bottas over de streep en maakte daarmee het podium compleet. Voor Verstappen was het zijn eerste podiumplek in 2018 nadat de eerste vier races ronduit controversieel waren. Volgens teambaas Horner betekent deze derde plek van Verstappen dat het seizoen voor de Nederlander nu echt is begonnen."

La Gazzetta dello Sport: Weinig rood op het podium

"Mercedes scoort een dubbel podium in Spanje en Max Verstappen behaalt zijn eerste podium van dit jaar. Voor Ferrari was het een slecht weekend met een uitvalbeurt voor Raikkonen en slechts een vierde plek voor Vettel. De Duitser slaagde er niet in om Verstappen te passeren ondanks dat de Nederlander Stroll aantikte en zijn voorvleugel beschadigde."

Le Figaro: Verstappen reageert op de juiste manier

"Iedereen verwachtte dat Verstappen op de juiste manier zou reageren na de crash met Ricciardo in Baku en dat deed de Nederlander ook. Verstappen startte vanaf P5 maar eindigde knap op het podium. Het enige smetje op zijn verder foutloze optreden was de aanrijding met Stroll waarbij Verstappen zijn vleugel beschadigde. Voor Vettel was zelfs dat niet voldoende om de Nederlander te passeren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen