Mattia Binotto

Italiaanse media: 'Binotto neemt afscheid van Ferrari'

Volgens meerdere Italiaanse media zal Ferrari op vrijdagmiddag aankondigen dat Mattia Binotto niet langer meer de teambaas is van het team.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Volgens Italiaanse media gaan Mattia Binotto en Ferrari uit elkaar en zal dat al op vrijdagmiddag worden aangekondigd. De Ferrari-teambaas stond al lange tijd onder druk en tien dagen geleden kwamen de geruchten al op gang. Toen kwam Ferrari snel met een statement om de geruchten over een ontslag te ontkennen.

Onder meer het Italiaanse Sky Sport en de Corriere della Sera melden dat Ferrari op vrijdag aankondigt dat de twee partijen uit elkaar gaan. De relatie tussen teambaas Binotto en Ferrari-president John Elkann zou ernstig bekoeld zijn, waarna de teambaas ook persoonlijk zou hebben besloten niet meer verder te willen. Hij zou zelf zijn opgestapt.

RacingNews365 heeft Ferrari om een reactie gevraagd. Op dit moment willen ze niet reageren op het nieuws in de Italiaanse media.

Verstappen laat zien waarom Perez altijd in zijn schaduw zal staan

Max Verstappen won dominant de GP van Abu Dhabi, terwijl Sergio Perez niet opgewassen was tegen Ferrari. In de nieuwste F1-podcast vellen Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hun oordeel over alle gebeurtenissen in Abu Dhabi.

Klik op onderstaande button om onze podcast op onze volledige site te beluisteren.

Luister podcast

Mis niets van het F1-seizoen 2023 en zet de F1-kalender eenvoudig op jouw smartphone of PC

Download nu de F1-kalender