Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Ferrari

Italiaanse media dromen over sprookje: "Maar Verstappen beschikt over afschrikwekkende racepace"

Natuurlijk heeft Charles Leclerc de beste uitgangspositie voor de Formule 1 Grand Prix van Italië, maar de analisten lijken Max Verstappen alsnog meer kansen toe te dichten. De gepassioneerde Italianen hebben daar in hun dromen echter geen boodschap aan. Dit schrijven de Italiaanse (sport)kranten.

MP9 2532
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Gazzetta dello Sport
"Monza droomt! Ferrari heeft een prachtige poleposition met Charles Leclerc, maar Carlos Sainz zal van achteraan moeten starten. Monza leeft op, maar Verstappen is klaar om de strijd aan te gaan. Vandaag zullen maar liefst 130.000 mensen komen om Ferrari en Leclerc aan te moedigen. Verstappen zal vanaf plek 7 vertrekken, maar hij beschikt over een afschrikwekkende racepace. We wisten dat Leclerc een favoriet was om de pole te pakken en hij rondde het in stijl af door zijn 8e pole van het seizoen te pakken. Daarmee is Leclerc de koning van de zaterdag, hij weet dan altijd weer iets te vinden. Hij pakte de pole daarmee af van Super Max. Ondanks dat Verstappen vanaf de zevende plaats zal vertrekken, is het duidelijk dat de strijd zal gaan tussen hem en Leclerc. Daar bestaat geen twijfel over."

Corriere dello Sport
"Leclerc maakt Monza helemaal gek. De Monegask pakt pole, terwijl Verstappen pas vanaf P7 zal vertrekken. 130.000 tifosi zullen Leclerc naar voren duwen vandaag! Het is prachtig dat Monza het 100 jarig bestaan viert, maar het is nog veel mooier dat Leclerc nu op pole staat. Toch wordt alles nog knap lastig, omdat Verstappen over een sterke racepace beschikt. Er zal gewed worden op wanneer en in welke ronde Verstappen naar de tweede positie zal komen en de strijd aan kan gaan met Leclerc. De fans houden zich daar op dit moment echter nog niet mee bezig. Ze willen niet te veel luisteren naar de analisten, maar gewoon hun hart volgen."

Repubblica
"Leclerc vertrekt vandaag vanaf pole en kreeg daarnaast het goede nieuws dat Verstappen niet naast hem van start gaat. Dat geeft Ferrari een mooie kans vandaag."

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Italië 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

12 reacties

Viaplay
x
Breaking Alfa Romeo maakt tweede coureur voor 2023 bekend