Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Italiaanse media dromen over sprookje: "Maar Verstappen beschikt over afschrikwekkende racepace"

Natuurlijk heeft Charles Leclerc de beste uitgangspositie voor de Formule 1 Grand Prix van Italië, maar de analisten lijken Max Verstappen alsnog meer kansen toe te dichten. De gepassioneerde Italianen hebben daar in hun dromen echter geen boodschap aan. Dit schrijven de Italiaanse (sport)kranten.

MP9 2532
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Gazzetta dello Sport
"Monza droomt! Ferrari heeft een prachtige poleposition met Charles Leclerc, maar Carlos Sainz zal van achteraan moeten starten. Monza leeft op, maar Verstappen is klaar om de strijd aan te gaan. Vandaag zullen maar liefst 130.000 mensen komen om Ferrari en Leclerc aan te moedigen. Verstappen zal vanaf plek 7 vertrekken, maar hij beschikt over een afschrikwekkende racepace. We wisten dat Leclerc een favoriet was om de pole te pakken en hij rondde het in stijl af door zijn 8e pole van het seizoen te pakken. Daarmee is Leclerc de koning van de zaterdag, hij weet dan altijd weer iets te vinden. Hij pakte de pole daarmee af van Super Max. Ondanks dat Verstappen vanaf de zevende plaats zal vertrekken, is het duidelijk dat de strijd zal gaan tussen hem en Leclerc. Daar bestaat geen twijfel over."

Corriere dello Sport
"Leclerc maakt Monza helemaal gek. De Monegask pakt pole, terwijl Verstappen pas vanaf P7 zal vertrekken. 130.000 tifosi zullen Leclerc naar voren duwen vandaag! Het is prachtig dat Monza het 100 jarig bestaan viert, maar het is nog veel mooier dat Leclerc nu op pole staat. Toch wordt alles nog knap lastig, omdat Verstappen over een sterke racepace beschikt. Er zal gewed worden op wanneer en in welke ronde Verstappen naar de tweede positie zal komen en de strijd aan kan gaan met Leclerc. De fans houden zich daar op dit moment echter nog niet mee bezig. Ze willen niet te veel luisteren naar de analisten, maar gewoon hun hart volgen."

Repubblica
"Leclerc vertrekt vandaag vanaf pole en kreeg daarnaast het goede nieuws dat Verstappen niet naast hem van start gaat. Dat geeft Ferrari een mooie kans vandaag."

Voorspelgame visual 2022

Wie wint de Grand Prix van Italië 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen