Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Ferrari

Italiaanse media hebben te doen met Vettel: "Heel raar"

De Italiaanse media blijven hoofdschuddend naar de prestaties van Ferrari gedurende het huidige Formule 1 -seizoen kijken. Men constateert dat het team verder en verder wegzakt, wat pijnlijk is voor een viervoudig wereldkampioen als Sebastian Vettel.

Leclerc Vettel Spanje
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

De grootste Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport wijst Lewis Hamilton aan als 'de grote baas' op dit moment. "Zonder tegenstand boekte hij zijn 88ste overwinning en dubbelde hij iedereen op Max Verstappen en Valtteri Bottas na."

"Dat terwijl Ferrari alleen maar slechter wordt. Ondanks het goede optreden van Sebastian Vettel was het wederom een dag om snel te vergeten. Goede prestaties worden er niet geboekt, simpelweg omdat de basis van de SF1000 gewoon te slecht is."

Ook de Corriere dello Sport is op de hand van Vettel en lijkt zelfs met hem te doen te hebben: "Ferrari zakt verder en verder weg en het is heel raar om te zien dat een viervoudig wereldkampioen als Sebastian Vettel zich tevreden moet stellen met een zevende plaats."

"Vettel was de beste coureur van de dag, omdat hij die Ferrari toch maar mooi naar de zevende plaats wist te sturen, al was Charles Leclerc op weg naar een mogelijke vierde plaats. De slechtste coureur van vandaag was overigens Bottas. Hij is in de trainingen net zo snel als Hamilton, maar in de race is dat een ander verhaal."

Opvallend is dat de krant ook bijzonder streng is voor de FIA, het bestuursorgaan krijgt een vier: "Men gaat de regels tijdens het seizoen aanpassen, dat doe je niet! Maar dit lijkt slechts bedoeld te zijn om Mercedes aan te pakken."

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2020 RN365 Nieuwsdossier

14 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar