Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Italiaanse media veren op voorafgaand aan Formule 1 GP van België

De Formule 1 Grand Prix van België zal van start gaat met een Ferrari op poleposition. Misschien is het tegen beter weten in, maar het maakt dat de Italiaanse media vol hoop opveren.

Leclerc Belgium Sprintrace
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ja, natúúrlijk is men in Italië weer onder de indruk van Max Verstappen, want de kranten zijn het erover eens dat hij oppermachtig was in listige omstandigheden op de zaterdag van de Formule 1 Grand Prix van België.

Maar de zondag is een nieuwe dag. Nieuwe kansen dus? Misschien wel voor Ferrari? Als het aan de Corriere dello Sport ligt in ieder geval wel: "Leclerc, dit is de dag van de hoop!", zo kopt de publicatie. "Eindelijk maakt Ferrari kans op een weekend van glorie. In de sprintrace al liet Ferrari zien te kunnen verdedigen en zonder fouten in de pitstraat had men misschien wel op het podium kunnen staan."

Is de wens de vader van gedachte? Misschien wel, want de krant weet er toch een meer reële kanttekening bij te plaatsen: "Teambaas Fred Vasseur wilde niet ingaan op de fouten en vooruitkijken naar de zondag. In die race wil men zich op zichzelf concentreren, want het heeft geen zin om je bezig te houden met Max Verstappen."

La Gazzetta dello Sport schrijft ook over 'hoop': "Men hoopt op wat meer van en met Leclerc nu hij in de Ferrari van poleposition mag vertrekken. Hij mag het opnieuw gaan proberen."

Ook La Repubblica wijst naar de Monegask die best een beetje positiviteit kan gebruiken: "Hij moet het gaan doen in de race die hij vanaf poleposition mag aanvangen. En dat gegeven is heel goed voor het moraal binnen het team."

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van België 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP België 2023 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten