Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jacques Villeneuve: 'Max Verstappen rijdt te wisselvallig'

Waar iedereen er heilig van overtuigd is dat Max Verstappen een toekomstig wereldkampioen is, blijft Jacques Villeneuve ervan overtuigd dat de jonge Red Bull coureur nog een lange weg te gaan heeft.

Al direct na de GP van Australië waar Verstappen bleef steken op een zesde plek na een spin in de openingsfase sprak Villeneuve van 'kampioen onwaardig gedrag'. Opnieuw heeft de Canadees zich nu weer kritisch uitgelaten over de prestaties van Verstappen. "Max is een goede coureur maar hij is nog wel te wisselvallig. Dat aspect moet hij wel zien te verbeteren." Toch ziet de criticaster ook wel in dat Verstappen een belangrijke rol speelt in de Formule 1. "Op dit moment zijn Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo en ook Max de meest representatieve coureurs in de Formule 1."

In gesprek met AS.com doet Villeneuve nog een opvallende uitspraak. "Ik vind Carlos Sainz ook een erg goede coureur. Hij kan het op dit moment alleen nog niet bewijzen omdat Renault nog geen competitieve auto heeft. Ik vind Sainz in ieder geval wel een stuk beter dan Bottas."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"