Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jeffrey Herlings pakt de zege na spannende race in Oldebroek

Jeffrey Herlings was ook tijdens de tweede ronde van de Dutch Masters of Motocross het sterkste. In Oldebroek bleef hij Febvre nipt voor na een spannend gevecht.

Onder toeziend oog van duizenden motocrossfans breidde Jeffrey Herlings zijn leiding in de tussenstand van de Dutch Masters of Motocross verder uit. Tijdens de tweede ronde van het kampioenschap kreeg Herlings te maken met forse weerstand van Febvre. Febvre reed in de tweede manche lang aan de leiding, maar na een sterke slotfase kwam Herlings toch langszij. In de laatste ronde van de wedstrijd kreeg de Red Bull KTM coureur vleugel en liet hij de allersnelste ronde van de dag noteren.

Herlings leidt nu het kampioenschap voor Gautier Paulin (FRA) en Romain Febvre (FRA). Glenn Coldenhoff beleefde een ongelukkig weekend, hij viel de eerste wedstrijd uit en zakte daarmee naar een zevende positie in de tussenstand. De strijd wordt vervolgd in Mill Op zondag 6 mei wordt de strijd in de Dutch Masters of Motocross voortgezet in het Brabantse Mill. De derde ronde is de laatste wedstrijd voor de finale tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde.

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"