© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Jordan heeft geen boodschap aan klagende Toto Wolff

06 jul. 2017 08:55 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-teameigenaar Eddie Jordan kent het klappen van de zweep in de Formule 1 als geen ander. In Baku kreeg hij de wind van voren van Mercedes-teambaas Toto Wolff nadat hij suggereerde dat het team er eind 2018 mee op houdt.

Jordan over Mercedes-exit: 'Ze zitten in de sport vanwege commerciële redenen'

Ondanks de felle kritiek van Toto Wolff, die zei dat Jordan geen 'fake news' moet verspreiden is de Ier niet van mening om zijn mond te houden.

"Ik heb nooit gezegd dat ze uit de Formule 1 vertrekken. Wat ik heb gezegd is dat Mercedes in de sport zit vanwege commerciële redenen en technische overwegingen. Ze rijden hier echt niet uit liefdadigheid en Mercedes vertrekt op het moment dat het hun uitkomt. Ik kan me niet herinneren dat ik een jaartal heb genoemd. Wat ik wel heb gezegd is dat de contracten met Petronas en UBS eind 2018 aflopen. 

Toto Wolff sprak schande over de uitspraken van Jordan. Zo verweet hij de voormalig teambaas dat hij 'fake news' de wereld in hielp, waarbij hij niet dacht aan de gevolgen.

"Ik begrijp dat Toto boos is, maar dat is niet mijn probleem. Dat is het leven. We moeten het vanuit een ander perspectief bekijken. Hij spreekt namens 1500 medewerkers en ik namens duizenden aandeelhouders."

"Mijn taak is het om te vertellen wat ik weet. Dat is precies wat ik deed en wat ik ook altijd blijf doen. Ik heb geen probleem met iemand en ben in ieder motorhome welkom. Als iemand een probleem met mij heeft, dan moeten ze dat direct tegen mij zeggen."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen