Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jordan heeft geen boodschap aan klagende Toto Wolff

Voormalig F1-teameigenaar Eddie Jordan kent het klappen van de zweep in de Formule 1 als geen ander. In Baku kreeg hij de wind van voren van Mercedes-teambaas Toto Wolff nadat hij suggereerde dat het team er eind 2018 mee op houdt.

Ondanks de felle kritiek van Toto Wolff, die zei dat Jordan geen ' fake news' moet verspreiden is de Ier niet van mening om zijn mond te houden. " Ik heb nooit gezegd dat ze uit de Formule 1 vertrekken. Wat ik heb gezegd is dat Mercedes in de sport zit vanwege commerciële redenen en technische overwegingen. Ze rijden hier echt niet uit liefdadigheid en Mercedes vertrekt op het moment dat het hun uitkomt. Ik kan me niet herinneren dat ik een jaartal heb genoemd. Wat ik wel heb gezegd is dat de contracten met Petronas en UBS eind 2018 aflopen.

Toto Wolff sprak schande over de uitspraken van Jordan. Zo verweet hij de voormalig teambaas dat hij ' fake news' de wereld in hielp, waarbij hij niet dacht aan de gevolgen. " Ik begrijp dat Toto boos is, maar dat is niet mijn probleem. Dat is het leven. We moeten het vanuit een ander perspectief bekijken. Hij spreekt namens 1500 medewerkers en ik namens duizenden aandeelhouders." " Mijn taak is het om te vertellen wat ik weet. Dat is precies wat ik deed en wat ik ook altijd blijf doen. Ik heb geen probleem met iemand en ben in ieder motorhome welkom. Als iemand een probleem met mij heeft, dan moeten ze dat direct tegen mij zeggen."

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'