Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Jordan: "Hij zou naast Verstappen weleens kunnen verrassen"

Zou er iemand bij Red Bull wél opgewassen zijn tegen Max Verstappen? Eddie Jordan sluit dat niet helemaal uit, maar in zijn ogen is daar wel een tweede kans voor één van de Formule 1-coureurs voor nodig.

Perez Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De eerste editie van de Formule 1 podcast Formula For Success van 2024, de podcast van Eddie Jordan en David Coulthard, is gepubliceerd. Daarin staat op enig moment de vraag centraal wie je als teambaas in je team wil hebben, Max Verstappen even uitgezonderd.

Namen als Lewis Hamilton en Fernando Alonso (zelfs als duo) passeren om logische redenen de revue, evenals jongelingen Charles Leclerc, George Russell, Lando Norris en Oscar Piastri.

Maar dan is het Eddie Jordan die aangeeft dat hij toch ook wel een zwak heeft voor een nog niet genoemde naam iemand die hij graag naast Max Verstappen zou zien rijden.

"Ik denk dat Alexander Albon in de juiste omgeving echt kan excelleren. Ik zou graag zien dat hij op enig moment een (tweede, red.) kans krijgt aan de zijde van Max, ik denk dat hij dan echt zou kunnen verrassen."

Dat gezegd hebbende wijst hij hem uiteindelijk toch niet aan voor zijn dreamteam: "Dat betekent niet dat ik hem kies. Ik waag dan toch een gokje en ga voor de combinatie Leclerc en Lando. Dat zou het team van mijn keuze zijn."

Praat mee!

Viaplay
x
Horner Zag 'masterclass' van Verstappen: "Een race-machine!"