Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Jos Verstappen

Jos Verstappen doet boekje open over verslechterde relatie met Wolff

In het verleden was er nog wel eens contact tussen Jos Verstappen en de mannen van Mercedes, maar sinds Silverstone is het flink veranderd. De vader van Max Verstappen is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over het handelen van Toto Wolff.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © rn365/michaelpotts

In het verleden maakten Jos Verstappen en Toto Wolff nog wel eens een praatje op het circuit als ze elkaar tegenkwamen. Sinds de Grand Prix van Groot-Brittannië is er echter geen sprake meer van een vlotte babbel tussen de twee, want de vader van Max Verstappen zag een totaal andere Wolff na de crash tussen de twee titelkandidaten van 2021.

Gevraagd door Daily Mail hoe de relatie tussen de Wolff en Jos is, reageert hij duidelijk. "Die is er niet meer. Ik hou niet van zijn houding. Ik vind het niet prettig hoe hij zich heeft gedragen, dit begon op Silverstone." Max Verstappen crashte hier hard door een tik van titelrivaal Lewis Hamilton.

"Een van de coureurs was in het ziekenhuis en zij staan op het podium de overwinning te vieren alsof ze het wereldkampioenschap al gewonnen hebben", aldus de voormalig Formule 1-coureur.

De andere kant van Wolff

Vóór de crash op Silverstone was er nog wel wat contact tussen vader Jos en Wolff, maar daar kwam snel verandering in. "Ik wist niet dat Toto zo was", vervolgt hij. "Maar ik leerde een hele andere Wolff kennen. We hebben geen contact met hem gehad, geen berichtje of wat dan ook."

De eerdere gesprekken betekenden volgens Jos overigens niet dat er gesprekken waren over een mogelijke overstap van Verstappen naar Mercedes. "Ik zeg niet dat hij Max probeerde binnen te halen, maar laten we het erop houden dat we een goede relatie hadden voor Silverstone", sluit hij mee af.

Voorspel en win

Wie wint de GP van Saoedi-Arabië 2021?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen kan tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië al wereldkampioen worden. Wat heeft de Nederlander daar voor nodig? Check het in onderstaande video!

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Saoedi-Arabië, direct vanaf het Jeddah Corniche Circuit.

27 reacties

x
Red Bull sluit deal met Mercedes en kaapt motorkopstuk definitief weg