Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Jos Verstappen geniet: "Max haalde ze makkelijk in, zoals hij altijd doet"

Max Verstappen won de Grand Prix van Hongarije op zeer overtuigende wijze, terwijl hij moest starten vanaf de tiende plaats. Hoe hij voorbij reed aan zijn concurrenten, kwam voor vader Jos Verstappen niet als een verrassing.

XPB 1164805 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jos Verstappen zag op de Hungaroring hoe zoon Max Verstappen vanaf de tiende startplaats naar de overwinning kon rijden. Het was een onverwachtse uitkomst van de Grand Prix van Hongarije, maar Jos is niet compleet verbaasd over de prestaties van de huidige leider in het wereldkampioenschap Formule 1.

De Red Bull-coureur weet namelijk zelf heel goed wat hij kan en wil. "Ik hoef hem niets te vertellen", zegt Jos dan ook tegen Viaplay. Verstappen senior zag dat alles goed verliep in Hongarije: "De strategie ging goed en er werd gestopt op de juiste momenten. Hij haalde de anderen makkelijk in, zoals hij altijd doet."

"We hadden een goede raceauto, dat zagen we al in de kwalificatie", looft vader Jos. Verstappen gaat na zijn overwinning in Hongarije de zomerstop in met een voorsprong van maar liefst 80 punten op Charles Leclerc.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

16 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!